Termeni și Condiții

Dianex își desfășoară activitatea de vânzare în conformitate cu Legea română.

Acest document (denumit în continuare „Termeni și Condiții”), împreună cu documentele menționate în el (Politica de confidențialitate și Politica de cookies), reprezintă:

 1. un contract legal , încheiat la distanță, între clienții/consumatorii/utilizatorii site-lui www.certificatconstatator.com și Dianex,
 2. condițiile utilizării site-ului www.certificatconstatator.com (denumit în continuare „site” sau „site-ul”),
 3. condițiile plasării de comenzi servicii prin intermediul site-ului,
 4. condițiile folosirii informațiilor prezentate în cadrul site.

Serviciile prestate la distanță, prin mijloace electronice prin intermediul site www.certificatconstatator.com se efectuează doar la solicitarea individuală a consumatorului/clientului serviciului sau a unui reprezentant al acestuia.

Prin navigarea pe site-ul www.certificatconstatator.com sau prin plasarea unei comenzi sau prin folosirea informațiilor din conținutul site sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție înainte de a începe navigarea pe site și/sau de a plasa o comandă.

Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții și/sau cu Politicile indicate mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul www.certificatconstatator.com și/sau să nu plasați comezi.

 • Dianex – este denumirea comercială a firmei Dianex Serv SRL CUI 17765628.
 • Vânzător / Prestator – Dianex.
 • Consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale;
 • Client – orice persoană (SRL, SA, PFA, I.I., Asociații, ONG, Liber Profesioniști, etc.) înregistrată la ANAF și/sau la Registrul Comerțului, indiferent de forma de organizare, care acţionează în scopul îndeplinirii activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale;
 • Clauză de declinare a responsabilității – O declarație care limitează responsabilitățile legale ale unei entități.
 • Site – platforma online gazduită la adresa web www.certificatconstatator.com .
 • Comandă – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Vânzător și Consumator/Client prin care Consumatorul/Clientul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Servicii.
 • Servicii – orice serviciu listat pe Site, inclusiv produsele și serviciile menționate în Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Consumatorului/Clientului ca urmare a comenzii plasate pe site.
 • Contract – prezentele Termene și Condiții împreună cu Politica de confidențialitate, Politica Cookies și Încheierea și executarea contractelor la distanță utilizate ca parte integrantă a documentului Termeni și Condiții.
 • Conținut – reprezintă:
  • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • conținutul oricărui e-mail trimis Consumatorului/Clientului de către Vânzator prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Dianex, Consumatorului/Clientului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • informații legate de Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
  • date referitoare la Dianex, sau alte date privilegiate ale acestuia.
 • Despăgubire – Obligația contractuală a unei persoane sau organizații de a compensa pierderile suferite de altă persoană sau organizație în urma unor proceduri judiciare, cum ar fi procesele.
 • Drept de autor – Drept legal care îi permite creatorului unei lucrări originale (cum ar fi o postare pe blog, o fotografie sau un videoclip) să decidă dacă și cum poate fi folosită acea lucrare de alții.
 • O.N.R.C. – Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Pentru o mai simplă înțelegere, termenul Dianex, este folosit pentru DIANEX SERV SRL, cu sediul în Ploiesti, Prahova, Str. Profesor Olga Petrescu (fosta Timiș), nr.1, înregistrată la Registrul Comertului din Prahova sub nr. J29/1492/2005, Cod Unic de Identificare Fiscală RO17765628, capital social 15.000 lei, având următoarele date de contact: contact@dianex.ro,  mobil: 0721 321 348, telefon 0344 807 370

Cum să ne contactați

Acest Site este operat de Dianex Serv  S.R.L. Dacă aveți orice întrebare, reclamație sau comentariu cu privire la site-ul nostru sau comenzile dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin:

 • e-mail: contact@dianex.ro, sau
 • poștă la adresa: str. Timiș nr.1, etaj 1, Ploiești, jud. Prahova, România, sau
 • formularul de contact .

Prin lansarea comenzii, consumatorul/clientul își exprimă acordul prealabil expres pentru începerea executării contractului și confirmă că a luat la cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului.

Prin transmiterea comenzii, clientul/consumatorul imputerniceste un reprezentant Dianex sa solicite la Registrul Comertului un Certificat Constatator / Furnizare Informatii / Informare ONRC si este de acord ca un reprezentant Dianex sa figureze ca solicitant pe Certificatul Constatator / Furnizare Informatii si imputerniceste in mod expres pe Dianex sa plateasca in numele sau taxa de la Registrul Comertului.

Prin lansarea unei comenzi pe site-ul www.certificatconstatator.com, clientul/consumatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail și telefon) prin care Dianex își derulează operațiunile și confirmă că datele introduse sunt corecte și s-a informat despre documentul necesar nevoilor sale (certificat constatator / furnizare informatii / informare ONRC). Dianex nu poate fi facut raspunzatoar în cazul in care entitatile/autoritatile la care prezentați documentul comandat, nu î-l accepta.

Obiectul Contractului – reprezinta obligatia Dianex de a intocmi documentele si depune online, actele necesare obtinerii de la Registrul Comertului (O.R.C.) unui Certificat Constatator/ Furnizare de Informatii/ Informare ONRC.

Prestarea Completă a Serviciilor – Se considera ca serviciul este complet prestat de Dianex la momentul transmiterii comenzii in numele consumatorului pe platforma ONRC, prin care se solicita in numele consumatorului Certificatul Constatator / Furnizare de Informatii / Informare ONRC. Dianex nu poate garanta un timp de solutionare a cererii la O.N.R.C.

Livrare Certificat Constatator / Furnizare de Informații / Informare ONRC.
În câteva minute (în condiții de funcționare optimă a serverului ONRC) după confirmarea plății, veți primi pe email documentul solicitat împreună cu factura. În situația în care serverul ONRC nu funcționează corect în momentul lansării comenzii, vom repeta procedura până în momentul în care vom obține certificatul constatator / furnizarea de informații / informare ONRC comandată. Operațiune de repetare se face în maxim 5 minute din momentul în care primim din partea ONRC rezoluția de cerere refuzată. Operațiunea de repetare se poate face în programul Luni – Vineri între orele 08.00 – 17.00

Comenzile consumatorilor vor intra în lucru dupa confirmarea platii de catre cumparator (in cazul platilor prin VIRAMENT) sau de catre procesatorii de plati Stripe Payments (in cazul platilor cu CARDUL). Comenzile sunt livrate in format electronic, pe adresa de email a comenzii, dupa aproximativ 10 – 20 de minute de la confirmarea platii în programul 08.00 – 17.00. In cazul exceptionale, in care serverul ONRC nu este functional, timpul de livrare poate fi de pana la 24 de ore.

Certificatul Constatator / Furnizarea de Informatii / Informare ONRC este eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului, Dianex nefiind în nici un fel responsabil pentru continutul documentului eliberat.

Ne rezervăm dreptul de a utiliza o adresă de email proprie pe cererea de obținere a Certificatului Constatator / Furnizarea de Informații / Informare ONRC, pentru a putea fi în legatură directă cu Registrul Comerțului în procesul de intermediere a documentelor solicitate.

Politica de returnare/anulare

Condiție Generală

Consumatorul/Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Contractele de furnizare de servicii a căror execuţie a început, nu se pot denunta unilateral de consumator.

Momentul de început al execuției contractului este momentul înregistrării cererii necesare obținerii certificatului constatator / furnizarii de informatii / informarii ONRC pe platforma ONRC. Contractele de furnizare servicii începute (înregistrarea cererii pe platforma ONRC), nu se pot denunța unilateral de consumator.

Nu constituie motiv de returnare/anulare:

 1. eliberarea cu întârziere a certificatului constatator / furnizarii de informatii / informare ONRC de catre Registrul Comertului.
 2. introducerea de către consumator/client a unor date incorecte în formularul de comandă, care vor duce la eliberarea unui alt document decât cel necesar.

Modalități returnare:

 1. Consumatorul/clientul poate solicita returnarea sumei plătite în maxim 60 de zile de la data plății către Dianex. Solicitările trimise după înregistrarea cererii pe platforma ONRC, nu se vor lua în considerare. Consumatorul/clientul face solicitarea precizând numărul de comandă și adresa de email comunicată la momentul comenzii.
 2. Cererea de returnare a sumei încasate se poate face prin email la adresa:
  • online@dianex.ro, sau
  • prin poștă la adresa: Ploiesti, str. Timiș nr.1, jud. Prahova, sau
  • prin formularul de contact.

Cheltuielile privind comunicarea sunt suportate exclusiv de consumator/client.

 1. Dacă consumatorul/clientul plătește cu cardul, în cazul returnării sumei, Dianex va notifica procesatorul de plăți CARD pentru creditarea sumei încasate în maxim 5 zile lucrătoare de la primirea solicitării de retur. Returnarea sumei este asigurata de procesatorul de plăți CARD conform politicii de returnare a emitentului cardului folosit de consumator.
 2. Dacă consumatorul/clientul plătește prin virament bancar, în cazul returnării sumei, Dianex va restitui suma încasată în maxim 14 zile de la primirea solicitarii, într-un cont IBAN care începe cu RO, comunicat de consumator/client.
 3. Cheltuielile de returnare si costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și plății comenzii, respectiv comisioanele bancare și cele pentru plata online și TVA aferent, vor fi suportate de consumator/client.

Prin lansarea comenzii, consumatorul/clientul își exprimă acordul prealabil expres pentru începerea executării contractului și confirmă că a luat la cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului.

Prin transmiterea comenzii, clientul/consumatorul imputerniceste un reprezentant Dianex sa solicite la Registrul Comertului un Certificat Constatator / Furnizare Informatii / Informare ONRC si este de acord ca un reprezentant Dianex sa figureze ca solicitant pe Certificatul Constatator / Furnizare Informatii si imputerniceste in mod expres pe Dianex sa plateasca in numele sau taxa de la Registrul Comertului.

Prin lansarea unei comenzi pe site-ul www.certificatconstatator.com, clientul/consumatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail și telefon) prin care Dianex își derulează operațiunile și confirmă că datele introduse sunt corecte și s-a informat despre documentul necesar nevoilor sale (certificat constatator / furnizare informatii / informare ONRC). Dianex nu poate fi facut raspunzatoar în cazul in care entitatile/autoritatile la care prezentați documentul comandat, nu î-l accepta.

Obiectul Contractului – reprezinta obligatia Dianex de a intocmi documentele si depune online, actele necesare obtinerii de la Registrul Comertului (O.R.C.) unui Certificat Constatator pe CNP sau cu Istoric.

Prestarea Completă a Serviciilor – Se considera ca serviciul este complet prestat de Dianex la momentul transmiterii documentelor pentru semnare de catre client/consumator.

Livrare Certificat Constatator pe CNP sau cu Istoric
1. După ce primim copie CI conformă si confirmarea plății, vom completa toate actele necesare si vi le vom comunica pe email trecuta in formularul de comanda, pentru a le semna clientul/consumatorul.
2. După semnarea actelor primite de la noi, clientul/consumatorul scaneaza și trimite actele semnate prin platforma dianex.ro.
3. Clientu/consumatorul va primi pe email nota de plata de la ONRC, pentru achitarea taxei ONRC. Taxa se poate plăti prin virament bancar.
4. Dupa primirea dovezii achitarii taxei ONRC, Dianex va depune online dosarul pentru certificat la Registrul Comerțului din județul unde este domiciliul solicitantului.
5. Certificatul Constatator pe CNP sau cu istoric se va elibera în 2-5 zile lucrătoare. Clientul va primi certificatul constatator emis de Registrul Comerțului la adresa de email trecuta in comanda. Dianex nu poate garanta un timp de solutionare a cererii la O.N.R.C.

Ne rezervăm dreptul de a utiliza o adresă de email proprie pe cererea de obținere a Certificatului Constatator / Furnizarea de Informații / Informare ONRC, pentru a putea fi în legatură directă cu Registrul Comerțului în procesul de intermediere a documentelor solicitate.

Politica de returnare/anulare

Condiție Generală

Consumatorul/Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Contractele de furnizare de servicii a căror execuţie a început, nu se pot denunta unilateral de consumator.

Momentul de început al execuției contractului este momentul transmiterii actelor pentru semnare de catre client/consumator. Din acest moment comenzile nu se mai pot denunța unilateral de consumator.

Nu constituie motiv de returnare/anulare:

 1. eliberarea cu întârziere a certificatului constatator pe CNP si cu Istoric de catre Registrul Comertului.
 2. introducerea de către consumator/client a unor date incorecte în formularul de comandă, care vor duce la eliberarea unui alt document decât cel necesar.

Modalități returnare:

 1. Consumatorul/clientul poate solicita returnarea sumei plătite în maxim 60 de zile de la data plății către Dianex. Solicitările trimise după înregistrarea cererii pe platforma ONRC, nu se vor lua în considerare. Consumatorul/clientul face solicitarea precizând numărul de comandă și adresa de email comunicată la momentul comenzii.
 2. Cererea de returnare a sumei încasate se poate face prin email la adresa:
  • online@dianex.ro, sau
  • prin poștă la adresa: Ploiesti, str. Timiș nr.1, jud. Prahova, sau
  • prin formularul de contact.

Cheltuielile privind comunicarea sunt suportate exclusiv de consumator/client.

 1. Dacă consumatorul/clientul plătește cu cardul, în cazul returnării sumei, Dianex va notifica procesatorul de plăți CARD pentru creditarea sumei încasate în maxim 5 zile lucrătoare de la primirea solicitării de retur. Returnarea sumei este asigurata de procesatorul de plăți CARD conform politicii de returnare a emitentului cardului folosit de consumator.
 2. Dacă consumatorul/clientul plătește prin virament bancar, în cazul returnării sumei, Dianex va restitui suma încasată în maxim 14 zile de la primirea solicitarii, într-un cont IBAN care începe cu RO, comunicat de consumator/client.
 3. Cheltuielile de returnare si costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și plății comenzii, respectiv comisioanele bancare și cele pentru plata online și TVA aferent, vor fi suportate de consumator/client.

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte și pentru a permite consumatorilor plasarea de comenzi online.

Prin vizitarea site sau plasarea unei comenzi sau desfășurarea oricărei alte activități pe site-ul nostru, vă obligați: să folosiți acest site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare; să Nu plasați nici o comandă falsă sau frauduloasă; să furnizați informații reale; să respectați drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest site; să Nu desfășurați nici un fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru sau Dianex.

Vă informăm că, în cazul nerespectării parțiale sau în totalitate a obligațiilor enumerate mai sus ne rezervăm dreptul de a anula comanda și informa autoritățile competente sau a ne adresa justiției pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate.

Pentru a utiliza site-ul nostru sau pentru a trimite comenzi și date personale trebuie să aveți vârsta de cel puțin 18 ani.

Dacă alegeți sau faceți comenzi pe site, este necesar să faceți acest lucru cu acuratețe și onestitate și să ne informați cu privire la orice modificare a informațiilor comunicate.  Dacă credeți că cineva a aflat aceste date, este necesar să ne spuneți imediat, consultați secțiunea Cum să ne contactați de mai sus.

Utilizarea site-ului și a Conținutului consumatorului nu trebuie: să dăuneze, să conducă la hărțuirea sau rănirea altor persoane sau la încălcarea drepturilor altei persoane, inclusiv viața privată, dreptul la imagine;

Utilizarea site-ului și a Conținutului consumatorului nu trebuie să conducă la utilizarea în mod greșit sau la încălcarea oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau să conțină orice tip de informații / date confidențiale pentru tine sau orice altă persoană sau entitate sau să nu ai dreptul de a dezvălui publicului;

Utilizarea site-ului și a Conținutului consumatorului nu trebuie să distribuie un virus sau alt cod informatic dăunător, să testeze vulnerabilitatea site-ului, să conducă la probleme de securitate, daune, să dezactiveze sau să supraîncarce site-ul sau să pună în pericol, perturbe, supraîncarce, dăuneze, deterioreze sau să afecteze funcționarea sau integritatea site-ului sau a sistemelor sau rețelelor conectate la site sau a oricăror alte persoane care folosesc site-ul.

Nu trebuie nici să încercați să: (a) efectuați extrageri în masă, automatizate sau sistematice de pe site sau să îl utilizați în sau pentru a crea un alt site, serviciu sau bază de date, sau să încercați să îl vindeți sau să îl distribuiți; (b) decompilați, să folosiți tehnici de inginerie inversă, să demontați sau să reduceți altfel codul utilizat în orice software de pe site la o formă ușor de citit; sau (c) să folosească orice deep-link pentru crearea de legături spre pagini secundare, page-scrape, spider robot, crawl, index, Internet agent sau orice alte dispozitive automate, programe, algoritmi sau orice metodologie similară sau echivalentă pentru a utiliza, accesa, copia, achiziționa informații, a genera impresii, informații de intrare, informații de stocare, căutare, generarea căutărilor sau monitorizarea oricărei părți din site sau a conținutul nostru.

Comenzile sunt livrate când utilizatorul ajunge pe următoarele pagine:

Consumatorul/Clientul comandă serviciul dorit prin formularul de comandă existent pe site la pagina web a serviciului dorit. Odată cu transmiterea formularului de comandă, va primi în mod automat sau programat un email în care se regăsesc pașii de urmat, modalitățile de plată și proforma pentru serviciul sau produsul comandat.

După confirmarea plății consumatorului/clientului, Dianex va emite factura, pe numele furnizat de catre consumator/client prin intermediul formularului de comandă. Consumatorul/clientul este direct responsabil pentru corectitudinea datelor introduse si înregistrarea facturii primite de la Dianex în contabilitatea firmei pe numele căreia s-a emis factura.
Factura emisă va contine:

 • comisionul firmei pentru intermediere obținerii documentelor eliberate de Registru Comerțului.
 • taxa platită de Dianex în numele consumatorului la Registrul Comerțului pentru eliberarea documentelor comandate (pentru intermedierile de certificate constatatoare, furnizare de informații, informare ONRC).

Factura emisă de Dianex se va transmite în format electronic cu respectarea art.319 alin 1 si 4 cod fiscal astfel:

 1. prin intermediul SPV pentru clientii care au CUI (cod unic de inregistrare)
 2. prin email pentru clientii persoane fizice.

Dacă consumatorul/clientul va solicita factura în format fizic, Dianex va transmite prin intermediul serviciului de curierat factura solicitată, costurile de livrare fiind suportate în totalitate de către consumator/client.

Plata pentru achiziția de servicii prin site se poate face de catre consumator/client în 2 modalități:

 • plata în avans prin virament bancar cu O.P., folosind datele din proforma primită pe email în urma transmiterii comenzii. Comanda va intra în lucru doar după transmiterea dovezii plății de către consumator, la adresa de email online@dianex.ro și recepționarea acesteia de către Dianex.
 • plata în avans cu CARDUL prin intermediul procesatorului de plăți CARD. Comenzile consumatorilor vor intra în lucru după confirmarea plății de către procesatorul de plăți Card.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor introduse în formularul de plată se face prin intermediul Stripe Payments, Dianex nu poate prelucra (accesa, stoca, etc) în nici un fel datele referitoare la cardul dumneavoastră.
Dacă ati ales metoda de plata “Card credit/debit”, este necesar să completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electronic si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul “3-D Secure”, elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele Stripe PAYMENTS, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electronic. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

În cazul plății online cu cardul, banca emitentă va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care, tranzacția nu se procesează din motive independente nouă, comanda nu se va prelucra și nu vom avea nicio obligație să livrăm serviciilecomandate. Cauzele privind neautorizarea plății cu cardul se pot verifica la banca emitentă a cardului.

 • Preturile din comenzile facute sunt valabile 48 de ore de la momentul plasarii comenzii.
 • Prețurile serviciilor vor putea fi actualizate/modificate în orice moment de către Dianex, fără o notificare prealabila, iar această actualizare/modificare va înlocui orice preț anterior. Pentru comenzile transmise anterior modificării prețurilor, aflate in perioada de valabilitate a comenzi, se vor aplica prețurile de la momentul plasării efective a comenzii.
 • In situatia modificari preturilor, dupa perioada de valabilitate a comenzii, consumatorul/clientul va face o noua comanda cu noul pret.
 • Prețurile serviciilor afișate pe site sunt exprimate în RON și includ toate taxele fiscale (TVA pentru firmele Dianex înregistrate în scopuri de TVA) conform legislației române în vigoare.
 • Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă pe site la pagina web a serviciului dorit.
 • Taxa platită de Dianex în numele consumatorului la Registrul Comerțului pentru eliberarea documentelor comandate (pentru intermedierile de certificate constatatoare, furnizare de informații) face parte din prețul de livrare.

În cazul intermedierilor de certificate constatatoare / furnizare de informatii / informare ONRC, Dianex nu poate garanta un anumit conținut sau lizibilitatea sporită pentru respectivele documente, deoarece acestea sunt eliberate de entități independente de Dianex.

Dianex nu poate garanta un timp de livrare, documentele fiind eliberate de Registrul Comertului.

Clientul este obligat ca documentele transmise în format electronic să fie în scanate conform cerințelor instituțiilor destinatare, în conformitate cu originalul iar informațiile furnizate să fie reale și corecte, cu aplicarea prevederilor art. 322 Cod Penal. În cazul în care documentele și informațiile puse la dispoziția dianex.ro nu sunt corecte și reale, clientul/consumatorul își asumă toată răspunderea civilă și penală ce decurge din acest lucru.

Pentru comenzile certificatelor constatatoare pe CNP si cu istoric, este obligatorie indentificarea clientilor. Prin transmiterea comenzilor, clienții/consumatorii își dau acordul pentru identificarea lor de către reprezentanții dianex.ro. Identificare clienților / consumatorilor se poate face la sediul Dianex sau prin identificare vizuală online.

Identificare vizuală online – procesul de recunoaştere unică prin sistem video a persoanei fizice în baza documentelor transmise şi/sau informaţiilor comunicate de persoana fizică în baza modului privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform Regulamentului nr.2016/679.

Scopul identificării vizuale online î-l constituie obligatia Dianex de a se asigura ca persoana cu care intra in relatii contractuale este aceasi cu persoana vizata pentru care prelucrează datele personale, în baza temeiului juridic stipulat în Art. 6 (1) b GDPR executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract.

În cazul în care identificarea persoanei vizate se face prin identificarea vizuală online, clientul poate folosi una dintre metode de identificare:

A. Persoana vizată iniţiază procesul de recunoaştere prin sistem video cu un reprezentant Dianex, în scopul confirmării calităţii atribuite acestuia.

În acest sens, persoana vizata contacteaza reprezentantul Dianex la numarul de telefon comunicat, prin utilizarea uneia dintre aplicatiile WhatsApp sau Telegram și camera video a telefonului. Programul de lucru pentru contactarea reprezentantului Dianex este in fiecare zi lucratoare de Luni pana Vineri intre orele 09.00 – 16.00.  În cazul în care identificarea vizuală online se întrerupe din motive tehnice independente de voinţa solicitantului şi/sau a Dianex, se transmite un mesaj contribuabilului pe adresa de poştă electronică cu privire la faptul că trebuie să reia procedura de recunoaștere.

B. Persoana vizată își va face o poză împreuna cu cartea sa de identitate. Poza în care apare persoana care va semna actele, împreună cu cartea de identitate, se va comunica prin intermediul platformei app.dianex.ro, fișierul fiind parolat.

În cazul în care identificarea persoanei vizată nu este posibilă sau reprezentantul Dianex nu este sigur de identitatea persoanei vizate, Dianex se află în imposibilitatea indeplinirii obligatiilor contractuale.

Dianex nu stochează imaginile prelucrate în timpul identificării vizuale.

Comunicarea Dianex cu Consumatorul/Clientul, se poate realiza telefonic (folosind numerele aflate la pagina Contact a site), prin chat online, prin intermediul formularului de contact aflat pe site, remote prin intermediul aplicației Teamviewer sau pe cale electronică la adresa de e-mail indicată în emailul primit în urma transmiterii comenzii.

Nici o prevedere din prezentele Termeni și Condiții nu exclude sau limitează răspunderea noastră în legătură cu site-ul nostru și utilizarea sau încrederea în acesta în cazul în care reprezintă un act ilegal, și inclusiv pentru fraudă, denaturare frauduloasă sau deces sau vătămare corporală generate de culpa noastră. Nimic din acești Termeni nu vă afectează drepturile legale în calitate de consumator.

Cu excepția cazurilor prevăzute în primul paragraf de mai sus, nu vom avea nici o responsabilitate pentru pierderi, daune sau costuri de orice fel, indiferent de proveniență (inclusiv, dar fără a se limita la neglijență), direct sau indirect, în conformitate cu sau în legătură cu site-ul nostru sau conținutul și utilizarea dumneavoastră sau bazându-se pe site-ul nostru sau pe Conținut.

Cu excepția cazurilor în care acest lucru este interzis prin lege, nu vom fi în niciun caz răspunzători față de dumneavoastră pentru orice daune indirecte, subsecvente, exemplare, speciale, incidentale sau punitive, costuri sau pierderi de orice fel, inclusiv, dar fără a se limita la date pierdute, profituri pierdute sau întreruperea activității.

Dianex nu garantează că site-ul certificatconstatator.com, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la dianex.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, Dianex fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

În limita maximă permisă de legislația aplicabilă, renunțați în mod expres la toate pretențiile împotriva Dianex, a directorilor și angajaților care pot apărea din utilizarea sau accesarea site-ului de către dumneavoastră.

Putem schimba oricand toate sau orice parte a site-ului nostru, inclusiv prin adăugarea, eliminarea sau modificarea oricărui Conținut. Este posibil să vă înștiințăm în prealabil, dar nu ne asumăm această obligație.

Site-ul nostru nu va fi disponibil mereu pentru dvs.. Putem modifica, suspenda sau retrage funcționarea sau accesul la site-ul nostru în orice moment, fie în mod temporar sau permanent, inclusiv din motive de mentenanță și alte motive tehnice. Este posibil să vă înștiințăm în prealabil, dar nu ne asumăm această obligație.

Ca toate serviciile bazate pe software, website-ul nostru poate întâmpina erori sau dificultăți neprevăzute. Nu ne asumăm responsabilitatea de a păstra mereu Conținutul și website-ul nostru sau de a furniza corecții, actualizări sau lansări în legătură cu acestea.

Site-ul nostru este un mediu dinamic și uneori pot apărea inexactități și erori. Noi nu suntem responsabili pentru (și nu aprobăm sau susținem în mod automat) Conținutul dumneavoastră sau al oricărui alt Utilizator de pe site-ul nostru și ar trebui să se aplice prudența specială atunci când îl utilizați. Cautați întotdeauna sfaturi de specialitate atunci când este necesar. Orice activitate bazată pe materialele de pe site-ul nostru va fi pe propriul dumneavoastră risc.

Putem actualiza acești Termeni și Condiții  (1) pentru a reflecta modificările serviciilor noastre sau ale modului în care ne desfășurăm activitatea, (2) din motive juridice, de reglementare sau de securitate sau (3) pentru a preveni abuzurile ori daunele.

Dacă modificăm aceste condiții NU vă vom notifica în prealabil. Fiecare versiune a prezentelor termeni și condiții vor afișa data de la care intră în vigoare, avand grijă să păstrăm și variantele vechi. Dacă nu acceptați noile condiții, trebuie să nu mai utilizați/vizionați site. Eventualele corectări de gramatică sau/și ortografie nu vor fi considerate modificări ale prezentelor termeni și condiții.

Orice nemulțumire legată de accesarea sau/și utilizare site www.certificatconstatator.com, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct prin email la adresa contact@dianex.ro.
Comunicarea privind nemulțumirea dvs. trebuie să conțină în mod obligatoriu:
a) numele, prenumele și datele de identificare ale consumatorului;
b) numele şi calitatea reprezentantului consumatorului şi dovada calităţii de reprezentant al acestuia, în cazul firmelor;
c) prezentarea obiectului nemulțumirii;
d) cuantumul pretenţiilor şi, după caz, modul de calcul al acestora (dacă este cazul);
e) dovada achiziționării serviciului sau produsului pentru care vă exprimați nemulțumirea;
Doar în cazul respectării elementelor a) – e), comunicarea privind nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Companiei noatre prin aceste acțiuni.

Consumatorul / Clientul / Utilizatorul este de acord că orice pretenție sau dispută referitoare la site-ul nostru va fi reglementată de legislația din România, fără a ține seama de dispozițiile privind conflictele de legi și sub jurisdicția exclusivă a instanțelor Ploiești.

Litigiile pot fi soluționate pe cale amiabilă, prin mediere sau prin recurgerea la instanțele judecătorești competente. De asemenea, se poate folosi și SOL (platforma de soluționare on-line a litigiilor), platforma o găsești aici.

Totodată va informam că consumatorii persoane fizice pot adresa eventualele nemultumiri către Autoritatea Națională de Protecția a Consumatorilor- link-ul către ANPC

În situaţia în care nu aţi ajuns la o înţelegere cu Dianex, atunci aveţi dreptul să depuneţi o reclamaţie. Reclamaţia sau sesizarea se face în nume personal. Reclamaţiile şi sesizările adresate ANPC pot fi depuse doar de către consumatori persoane fizice. Divergenţele între operatorii economici nu intră în sfera de competenţă a Autorităţii Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor.

Link depunere reclamatie ANPC